Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Marianna Ďurianová o filme a móde

Móda

Charizmatická moderátorka TV Markíza Marianna Ďurianová na premiére filmu Sex v meste 2 zaujala svojim netradičným outfitom, ktorý pochádzal z dielne slovenskej módnej návrhárky. Od koho bol a aký je jej vzťah k móde, koľko minie mesačne na oblečenie a ako sa jej páčil film pre FEMINITY prezradila na párty.

Film a seriál Sex v meste je v prvom rade o móde. Na druhú časť dostala stylistka sumu desať miliónov dolárov, ktorú využila na to, aby obliekla Carrie, Samanthu, Charlotte, Mirandu, ale i ostatných hercov vo filme. Práve preto v ňom uvidíte modely všetkých svetových módnych návrhárov, medzi ktorých patria aj obľúbenci moderátorky Marianny Ďurianovej.

„Moja najobľúbenejšia značka je Gucci, ale patria tam aj značky ako Prada, Dolce&Gabbana, Guess..., je ich naozaj niekoľko, kde si viem vybrať,“ prezradila pre FEMINITY Marianna Ďurianová. Na obohatenie svojho šatníka míňa mesačne rôzne sumy, ako sa hovorí, niekedy to je nula, inokedy až veľmi veľká suma. Záleží to na tom, kde sa aktuálne v daný mesiac nachádza, pretože nákupy si najradšej vychutnáva v zahraničí.

Viac sa dozviete v rozhovore s ňou vo FEMINITY TV: